6m3 open container voor dakplaten bestellen?

Gratis en snel geleverd door heel Nederland

Formaat

lengte 345 x breedte 170 x hoogte 110 cm

Bij de verbouwing van uw huis of woning of bij renovatiewerkzaamheden komt er vaak een kleine of grotere hoeveelheid dakafval en/of dakplaten vrij. Via Omrin container bestelt u gemakkelijk en snel deze 6m3 open container voor dakafval, die u veilig via iDeal betaalt. Omrin Bedrijfsafval zorgt bij bedrijven en particulieren graag voor de verantwoorde afvoer en duurzame verwerking van uw dakafval. Let u erop dat u het juiste formaat bestelt? Om veiligheidsredenen mag de container niet boven de rand beladen worden en mogen er geen delen uitsteken.

Inhoudsmaat

6m3

De container voor dakafval is geschikt voor het onderstaande afval

  • Dakgrind
  • Dakplaten
  • Dakleer, teerhoudend en bitumeus
  • Aanklevend materiaal (isolatie)
  • 10% hout en overig sloopafval

De juiste container voor iedere klus bestelt u gemakkelijk en snel bij omrincontainer.nl.

De meeste kosten zitten in het transport van de container. Het prijsverschil tussen verschillende volumes is meestal niet groot. Twijfelt u over de grootte van de container? Kies dan voor de zekerheid een grotere container voor dakafval: 9/10m3 container.

Liever een gesloten container? Kies dan voor de 9/10m3 gesloten container.

Belangrijke informatie

In de meeste woonplaatsen mag u de container op een parkeerplaats plaatsen, zolang u het overige verkeer maar niet hindert. Hebt u in uw gemeente een parkeervergunning nodig? Dan hebt u meestal ook een vergunning nodig voor het plaatsen van een afvalcontainer. Het is raadzaam om van tevoren contact met uw Gemeente op te nemen.

U kunt de afvalcontainers uiteraard ook altijd op uw eigen erf laten plaatsen. Zorg er dan wel voor dat onze chauffeurs genoeg ruimte hebben om de afvalcontainer te kunnen plaatsen en later weer op te kunnen halen.

Hebt u tegels of stenen liggen op uw erf? Het kan zijn dat er schade ontstaat doordat de vrachtwagen over de bestrating rijdt. In dat geval is het wellicht handiger om de afvalcontainers op een andere plek te laten plaatsen.

Voor meer informatie over onze dienstverlening en de duurzame verwerking van alle afvalstromen kunt u onze site omrin.nl raadplegen.

Toch liever een grotere container voor dakafval en/of dakplaten? Kies dan voor de 9/10m3 container voor dakafval.

Liever een dichte container? Kies dan voor de 9/10m3 gesloten container voor dakafval.

€1.380,00 incl. btw
  • Voor particulier en zakelijk gebruik
  • Voordelig all-in tarief voor 30 dagen
  • Veilig betalen
  • Wij bezorgen in heel Nederland*

Vragen?

Bel afdeling verkoop

(0513) 614 528

E-mail afdeling verkoop

verkoop@omrinbedrijfsafval.nl