OmrinContainer.nl

De informatie op deze site komt tot stand onder verantwoordelijkheid van Omrin Bedrijfsafval.

Omrin Bedrijfsafval besteedt uiterste zorg aan het zo actueel, toegankelijk, correct en compleet mogelijk maken en houden van de inhoud vanĀ https://omrincontainer.nl .

Aansprakelijkheid

Het is echter mogelijk dat de inhoud van deze site verouderd, incompleet en/of incorrect is. Aan de inhoud van deze internetsite kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Omrin Bedrijfsafval kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik, op welke wijze dan ook, van de aangeboden informatie op https://omrincontainer.nl

Links

Het is mogelijk dat via onze site toegang wordt geboden tot internetsites en/of informatiebronnen die door derden worden onderhouden. Omrin Bedrijfsafval kan evenmin aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op deze internetsites en/of pagina’s.

Intellectuele eigendomsrechten

Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de informatie op https://omrincontainer.nl , waaronder mede begrepen maar niet beperkt tot de materialen, foto’s, illustraties, namen, logo’s, merken en andere onderscheidingstekens behoren toe aan Omrin Bedrijfsafval, haar klanten of eventuele licentiegevers.
Het beschikbaar stellen van deze informatie houdt geen licentie in voor het verveelvoudigen en/of verspreiden van deze informatie. Dergelijke handelingen zijn niet toegestaan zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van Omrin Bedrijfsafval, haar klanten of de betreffende derde, behoudens ingeval van wettelijk toelaatbare handelingen zoals het printen en downloaden van informatie op deze website voor persoonlijk, niet commercieel gebruik.

Winkelwagen

  • Gratis en snel geleverd in heel Nederland

VOORDELEN OMRIN BEDRIJFSAFVAL

  • Voor particulier en zakelijk
  • Voordelig tarief
  • Veilig betalen
  • Wij bezorgen in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden

CONTACT

U bent benieuwd naar de voortgang van uw bestelling? Of u wilt iets wijzigen aan uw bestelling?


Bel afdeling Verkoop:

(0513) 614 528


E-mail afdeling Verkoop:

verkoop@omrinbedrijfsafval.nl

Original text


  • Omrin Bedrijfsafval
  • Samen halen we alles eruit